- Regisztráció

Device Manager - A Device Manager letölthető ide kattintva: 

A helyszíni telepítést, beállítást és hibakeresést segítő összetett alkalmazás. Használatával kötegelt módon egyszerre több kamera beállítását, konfigurálását, frissítését végezhetjük el gyorsan, hatékonyan, a helyszínen vagy akár távolról tesztelhetjük a kamera működését. Óriási segítség a „papírmunka” elvégzésében, mivel egyetlen kattintással elkészíti excel.xls formátumban a rendszer dokumentációját, a kamerák legfontosabb adataival: Modell tipus, IP cím, MAC, sorozatszám, verzió, riasztás, profilbeállítások, portok rendszeridő és mindezekhez még bélyegképet is csatol.

Használata lépésenként rövid videókkal kiegészítve:

 • Telepítés után az Online Updater segítségével ellenőrizhetjük van-e frissebb verzió. Hasznos lehet a legújabbal dolgozni mert újítások, javítások lehetnek benne.

  • Program indításnál figyeljünk mert a tűzfal vagy vírusirtó blokkolhatja a program futtatását. (kikapcs)
  • Kattintsunk a search gombra - az eszközök kereséséhez.
  • A megtalált eszközök - ha gyári (resetelt alaphelyzet ) állapotban vannak - 192.168.1.100 IP címmel láthatók, állapotuk Ready. Minden eszköz külön sorban szerepel MAC címe alapján. Ha a Device Manager alap eszközjelszó nem lett átállítva (Project -> Device Default Setting ) akkor a gyári kamerákra az admin/4321 az alapértelmezett felhasználónév/jelszó. A keresés befejezése után ha a jelszó gyári alapértéken van a kamerák állapota "status" Login OK-ra vált - amennyiben mi is ebben az IP címtartományban vagyunk. (192.168.1.x). Ha nem akkor sincs gond mert a Dev Manager MAC alapján dolgozik, így a kamerák IP címet átállíthatjuk az általunk használt tartományra. Az alábbi videón látható a keresés - kötegelt IP cím tátllítás és kötegelt jelszóváltás folyamata. Jelszó váltásnál írjuk be az admin/4321-et majd adjunk legalább 8 karakteres kibetű/nagybetű/szám/speciális karakter kombinációjú jelszót majd erősítsük meg (confirm).

   Video Device Manager 1 - IPCÍM és jelszó kötegelt beállítás   Video Device Manager 2 - Rendszer eszköz riport készítése .xls - dokumentációhoz   Video Device Manager 3 - Kamera stream sávszélesség, átvitel teszt és grafikon