- Regisztráció

Megérkeztek az Optex FLX sorozat utolsó tagjai!

2024.02.06.

 
     
 
Megérkeztek az Optex FLX sorozat utolsó tagjai!
 
Befejeződött az Optex beltéri mozgásérzékelők reformja, aminek köszönhetően az utolsó mozaikok is helyükre kerültek. 2 éve jelent meg az FLX-S Standard sorozat. Általános felhasználásra tervezték, mondhatni lakossági célokra.

Tavaly debütált az FLX-A Advance érzékelő páros, amellyel az Optex csúcskategóriás Grade 3 telepítéseket célozta meg. Majd az idén, mondhatni még forró hír, hogy elérhetővé vált az FLX-P Professional sorozat, mintegy lezárva a fejlesztéseket. Kicsit furcsa volt, hogy a középső gyermek született meg a legkésőbb, de hát itt nem feltétlenül működik a biológia. A lényeg, hogy világra jött.

Az FLX-P sorozat a népszerű FMX sorozatot váltotta fel, vagyis a külső és belső változások után egy FMX-nek megfelelő zavarteli környezetbe tervezett érzékelőt kaptunk. A legfontosabb jellemzője a dupla pyroelem árnyékolás, amely feladata az erős látható fénytartomány elleni és a magas RFI rádiófrekvenciás zavar elleni védelem. Két típusa elérhető, a normál passzívinfra illetve a kombinált (mikrohullám+passzívinfra) kettős. Mindkettő Grade 2 besorolást kapott.

Nézzük a részleteket!
A piacon újdonságként innovatív pyroérzékelőt tartalmaz emberi alakra optimalizálva, valamint az OPTEX szabadalmaztatott kettős vezető árnyékolással a nagy érzékelési teljesítmény érdekében. A forgatható lencsével felszerelt FlipX érzékelők lehetővé teszik a széles és keskeny érzékelés közötti egyszerű váltást, ami azt jelenti, hogy egyetlen termékkel kétszer annyit tehet. Az OPTEX Tough Mod TM technológiájával az FLX-P-DT lehetővé teszi a mikrohullámú modul tartós és kifogástalan teljesítményét forró és nedves éghajlaton. Tökéletes választás kereskedelmi és professzionális alkalmazásokhoz.

Nagy érzékelési teljesítmény
A FlipX Professional modellek egy új, testre szabott érzékelő elemmel rendelkeznek, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy alkalmazkodjon az emberi test alakjához és javítsa a megfelelő érzékelési teljesítményt.



Ehhez hozzájárul a kifinomult gömblencse által közvetített kép, amely biztosítja a teljes észlelési mező egységességét, valamint a nagyobb észlelési tartományt - akár 15 m 85 fokos szélességben vagy 24 m keskenyen üzemmódban. A Professional tökéletes választás a különböző beltéri alkalmazásokhoz, beleértve az iskolákat és irodákat, kiskereskedelmi üzleteket és nagy lakóterületeket.



Forgatható lencse
A FlipX érzékelő sorozat innovatív, időt és pénzt megtakarító megoldásunkkal - a forgatható lencsével - rendelkezik. Az érzékelő gyári beállítása a széles érzékelés, de a fedél egyszerű eltávolításával és a lencse 180 fokos elfordításával egy teljesen új, keskeny érzékelési területet hozhat létre, amely kiváló megoldás keskeny területek, folyosók, ablakok védelmére. Azonban fontos megjegyezni, hogy a mikrohullámú érzékelő kikapcsol, ha a készüléket keskeny alkalmazásokhoz használják.




SMDA logika
Minden FlipX sorozat digitálisan továbbfejlesztett jelfelismerő logikával, "SMDA"-val van felszerelve. Ez a magasan fejlett érzékelési technológia segít az érzékelőnek elkerülni az árnyékolásból, hőmérséklet- vagy fényerőváltozásból eredő zavaró riasztásokat, amelyek gyakoriak lehetnek beltéri környezetben. Ezzel a továbbfejlesztett digitális logikával biztos lehet benne, hogy az érzékelő figyelmen kívül hagyja azokat az okokat, amelyek gyakorta a nem kívánt riasztásokhoz vezetnek. Ebbe a modellbe a kültéri érzékelőkből származó funkciókat is beépítettük, hogy ellenállóbbá és tartósabbá tegyük a mindennapi beltéri érzékelési használathoz.

Dupla vezető árnyékolás
A professzionális modellek az OPTEX szabadalmaztatott kettős vezető árnyékolásával rendelkeznek, amely kiszűri a rádiófrekvenciás interferenciát (RFI) és a napfény vagy erős lámpák által okozott látható fényzavarokat. Ez az innovatív tervezési jellemző, amely két réteg vezetőképes anyagot használ, robusztus árnyékolást hoz létre, és növeli az érzékelési teljesítmény megbízhatóságát, minimalizálva a téves riasztásokat.

Dual technológia (csak az FLX-P-DT)
Az FLX-P-DT egy kombinált technológiájú érzékelő, amely mikrohullámú és PIR érzékeléssel is rendelkezik. A kettős technológia a megbízhatóság és a pontosság egy újabb rétegét adja, mivel a riasztás csak akkor aktiválódik, ha mind a mikrohullámú, mind az infravörös érzékelő rész is aktiválódik. Ami igazán kiemeli a kombinált technológiájú modelljeinket, az az egyedülálló mikrohullámú sugárzó modul, a Tough MOD páratlan minősége. Kifejezetten a kondenzáció, a páratartalom és a fény vagy a hőmérsékletváltozás okozta korrózió megelőzésére fejlesztettünk ki. A hordozóanyag kerámia és az antenna arannyal futtatott.

 
Webáruházunkban már megvásárolható!
(a megtekintéshez, kattintson ide)
 
 
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
Optex terméktámogató kollégáinkat keresse
:

 
 
  
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915