- Regisztráció

SolidEDGE – Az első kamera valódi SSD meghajtóval

2023.05.15.

 
 
     
 


SolidEDGE
Az első kamera valódi SSD meghajtóval

A Hanwha Vision legújabb terméke, a SolidEDGE kamera kiemelkedő fejlesztés a video megfigyelésben

A Hanwha Vision, az innovatív biztonsági és videomegfigyelési megoldások gyártója, bemutatta a termékpalettájának legújabb tagját, a SolidEDGE kamerát. Az első valódi SSD-vel (Solid State Drive, szilárdtest-meghajtó) és beágyazott VMS szerverrel rendelkező kamera két típusban érthető el, a PNV-A6081R-E1T és a PNV-A6081R-E2T. A Hanwha Vision Wisenet WAVE Sync, szerver nélküli, felhő alapú menedzsment megoldása beépített SSD-vel kombinálva hatékony és egyedi megoldást jelent, mely teljességgel egyedülálló a teljesítményt és megbízhatóságot nyújt rendszermérettől függetlenül bármely felhasználási területen.

A SolidEDGE kamera egyik legfontosabb előnye, hogy a kamera Wisenet WAVE videomenedzsment szoftvert futtat, tehát ez egy valódi szervernélküli megoldás. A videomegfigyelés területén egyre nagyobb az igény hatékonyabb és költséghatékonyabb eszközökre. A hagyományos megfigyelőrendszerekben külön szerverre van szükség a kamerák, az események, a rögzítés és a visszajátszás kezelésére, aminek magas bekerülési költsége és időigényes a felprogramozása és a karbantartása. A SolidEDGE kamera esetében nincs szükség különálló szerverre, ami költséghatékonyabb és célszerűbb lehet a vállalkozások és állami szervek számára. Ez az innovatív megoldás kiváló minőségű, megbízható videómegfigyelő megoldást jelent, hiszen nincs szükség bonyolult programozásra, vagy operációs rendszer frissítésekre.

A SolidEDGE kamera erős hardverrel, négymagos CPU-val, dedikált enkóderrel és 4 GB RAM-mal rendelkezik, melyen beágyazott Linux operációs rendszerrel fut. A kamera legnagyobb előnye a beépített ipari szintű SSD, amelyen nemcsak az szerver, de a rögzített videók tárolására is szolgál. Ennek számos előnye van a hagyományos megfigyelő rendszerekkel szemben.

(1) A SSD tárolja a videofelvételeket, adatbázist és a WAVE telepítési fájlokat, biztosítva, hogy minden esemény azonnal rögzítésre kerül.

(2) A rendszer megbízhatóbb, mivel nincs szükség külső szerverre vagy felhő alapú rögzítésre.

(3) A rögzített videók nagyobb biztonságban vannak, mivel helyben kerülnek tárolása és nincsenek kitéve hackelésnek vagy jogosulatlan hozzáférésnek.




A SolidEDGE kamerák skálázhatóak és flexibilisek. Minden EDGE kamera 5 másik kamera képeit rögzítheti, a felhasználók könnyen bővíthetik a megfigyelőrendszereiket az igényeik függvényében. Ezen felül a WAVE Sync segítségével felhő alapú videomenedzsment is elérhető, ami lehetővé teszi a videomegfigyelőrendszer távoli elérését és a menedzsmentet, a kamerák frissítését és a helyszínen tárolt felvételek és adatok elérését a felhőn keresztül. Mindez lehetővé teszi, hogy a felhasználók az igényeiknek megfelelően könnyen testre szabják a videomegfigyelő rendszerüket.
A SolidEDGE biztonság megoldás olyan hasznos funkciókkal rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik a hagyományos megoldásoktól. Tekintsük át ezeket a funkciókat:

Szerver nélküli megoldás:
A kamera beépített ipari SSD meghajtóval rendelkezik és WAVE VMS szervert futtat, ami szükségtelenné teszi a különálló szerver használatát. A felhasználó két tárkapacitású verzió közül választhat; az PNV-A6081R-E1T 1TB-os SSD meghajtóval, a PNV-A6081R-E2T pedig 2TB-os SSD meghajtóval rendelkezik, a felhasználói igénynek megfelelően. Nem csak olcsóbb, de csökkenti a karbantartási időt is, ami egy praktikus és kényelmes megoldás.

Flexibilis rendszermegoldás:
Minden Wisenet WAVE-es SolidEDGE kamerához 5 másik kamera adható hozzá, ezáltal összesen 6 darab kamerát képes rögzíteni, beleértve a SolidEDGE kamera saját videofolyamját. A SolidEDGE kamera flexibilis rendszerarchitektúrája lehetővé teszi, hogy a felhasználó a biztonsági igényeinek megfelelő, testre szabott rendszert hozzon létre.

WAVE Sync felhő alapú videomenedzsment:
A SolidEDGE rendszerarchitektúra támogatja a WAVE Sync-et, ami további rugalmasságot ad a rendszernek. A WAVE Sync lehetővé teszi a biztonsági rendszerek távoli elérését és menedzsmentjét a világ tetszőleges pontjáról.

Rendszerskálázhatóság:
A kamera újabb SolidEDGE kamerák hozzáadásával skálázható, lehetővé téve, hogy a felhasználók rugalmasan bővítsék a videómegfigyelő rendszerüket. A kamera maximális sávszélessége a 33Mbps. Az elsődleges videofolyam H.265, a másodlagos pedig H.264 tömörítésű. Ezáltal a rendszer a biztonsági igényeknek megfelelően bővíthető, a teljesítmény csökkenése nélkül.

SSD állapotmenedzsment:
A SolidEDGE kamera beépített SSD meghajtója széles hőmérsékleti tartományban nyújt megbízható adattárolást a videofelvételek számára. Az SSD állapotmenedzsmentje információt nyújt az SSD meghajtó meghibásodási állapotáról, biztosítva a rendszer problémamentes működését.

Korszerű kiberbiztonság:
A SolidEDGE kamera, mint a többi P sorozatú mesterséges intelligenciával ellátott kamera TPM 2.0 (FIPS 140-2 2-es szintű tanúsítvány) kibervédelmi modullal rendelkezik, amely ellenőrzi a bootolási folyamatot, biztonságosan tárolja a titkosítási kulcsokat és az engedély nélküli hozzáférések megakadályozásával csökkenti a hackelés kockázatát. Az engedély nélküli elérés és kibertámadások elleni védelem biztosítja a rendszer adatainak, videófelvételeinek biztonságát.

Tartós kivitel:
A kamerát masszív, tartós kivitelűre tervezték. Az fém árnyékolású RJ-45 csatlakozó és a földelés védi a kamerát a feszültségingadozásoktól, beleérve a villámokat és a statikus elektromosságot. Ezenfelül a kemény bevonatú dómbúra nagyobb védelmet biztosít a karcolások és a külső behatások ellen, megakadályozva a képminőség romlását.

Időjárásállóság:
A SolidEDGE kamera beépített szelep a nedvesség ellenőrzésére szolgál. A nedvesség kicsapódásának megakadályozása segíti a hosszútávú működést a képminőség romlása nélkül.

Összegezve:
A SolidEDGE kamerának jó esélye van arra, hogy magasabb szintre emelje a videomegfigyelés világát. A kamera funkciói, mint a szerver nélküli működés, a beépített SSD tárhely, a flexibilis rendszerarchitektúra, a felhő alapú menedzsment és a fejlett kiberbiztonsági megoldás segítségével feladja a leckét az iparág számára. A kamerák kivételes tartóssága és időjárásállósága biztosítja, hogy extrém időjárási körülményeknek is ellenálljanak és folyamatos videomegfigyelést biztosítanak. A kamera ideális az olyan felhasználók számára, akiknek megbízható, rugalmas, költséghatékony és fejlett videomegfigyelő megoldásra van szükségük. Egyedülálló képességei és fejlett technológiája révén páratlan megoldást kínál rendszermérettől függetlenül bármely felhasználási területen.

     
 
     
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
CCTV terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335  
toth.istvan@modernalarm.hu

Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
 
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915