- Regisztráció

Intuitív megfigyelés – Wisenet Viewer 1.2

2022.11.28.

 
 
     
 

Wisenet Viewer 1.2
 
 

A Hanwha Techwin kiadta a Wisenet Viewer 1.2-es verzióját

A Hanwha Techwin, a videomegyfigyelő termékek és megoldások globális szállítója kiadta a Wisenet Viewer 1.2-et, ami egy hatékony NVR és DVR menedzsment szoftver, amely a könnyű használhatóságra fókuszál, lehetővé téve, hogy az operátorok időben hozhassanak döntéseket a rendelkezésre álló információk alapján.
A Wisenet Viewer 1.2-t használva a biztonsági csapat egyetlen alkalmazásból, számos NVR és DVR kamera megfigyelésével, tarthatja fent a biztonságot a megfigyelt területen. Nincs szükség szerverre a kamerák menedzseléséhez.


A különféle igényeknek megfelelően testreszabható
A szoftvert könnyű a különböző megfigyelési igényekhez igazítani. A videó, a megtekintést megkönnyítendő, exportálható önlejátszó formátumba, a Wisenet Playerrel. De lehetőség van normál videófájl mentésére is. Honlapok is megjeleníthetők a kameraképek mellett, az operátor több példányban futtathatja a szoftvert, több monitor esetén.



Intuitív megfigyelés
Az intuitív felhasználói interfész tovább javította a megfigyelési lehetőségeket, lehetővé téve az egyedi nézeteket valamint kameracsoportok rugalmas létrehozását. Az egér segítségével az operátor könnyen ki és bezoomolhat egy kameraképbe vagy állíthatja a kamerakép méretét. Egyetlen klikkeléssel teljes képernyős módban jeleníthetjük meg a kameraképet. A kamerafelvételeket könyvjelzővel jelölhetjük meg.

A Wisenet Viewer 1.2 képes kiteríteni a halszemoptikás kamera által eltorzított képet, lehetővé téve, hogy az operátor egy vagy négy kameraként, vagy panorámaképként jelenítse meg azt a pontosabb megfigyelés érdekében.


Az mesterséges intelligenciaalapú (AI – Artificial Intelligence) kereséssel rendelkező NVR-ek esetében az a Wisenet Viewer 1.2 lehetővé teszi, hogy a felhasználó az AI kamerák által felismert objektumtulajdonságok alapján keressen. Ez javítja az operátori munka hatékonyságát, mivel az objektumtípus és tulajdonságok megadásával csökkenthető a keresésre fordított idő és energia.
Az eszközök működési állapota a működési állapot oldalon egyetlen pillantással könnyen áttekinthető.


Automatikus esemény-szabályok
Az esemény-akció szabály menedzsment segíti a megfigyelést azáltal, hogy csökkenti a reakcióidőt és növeli a reakciók hatékonyságát. Az operátor beállíthatja, hogy bizonyos eseményeknél bizonyos akciók hajtódjanak végre. Például, ha a mozgásérzékelő riasztást észlel, akkor egy riasztási hang szólal meg. E-mail értesítések küldhetők, ha egy esemény bekövetkezik és az operátor időzítetten beállíthat szabályokat a szükséges akciókról.



Fejlesztések sora
Uri Guterman, a Hanwha Techwin Europe marketing és termékfejlesztési igazgatója a következőt mondta: “Támogatjuk a felhasználóinkat és a biztonsági csapataikat, hogy a legjobb munkát végezhessék. Ez a cél vezeti a Hanwha Techwint minden egyes szoftverfrissítéskor. A Wisenet Viewer 1.2 NVR/DVR menedzsment szoftver számos fejlesztést tartalmaz, jobban adaptálható különféle felhasználói igényekhez, a kameraképek, honlapok egy intuitív felhasználói felületen jeleníthetők meg. Ez lehetővé teszi, hogy az operátorok teljesen ki tudják használni videomegfigyelőrendszerük képességeit, biztosítva, hogy semmi fontos eseményről se maradjanak le.”

A Wisenet Viewer 1.2 kompatibilis a Hanwha Techwin NVR és DVR-ekkel (SUNAPI v2.3.1 vagy újabb) és számos operációs rendszert támogat, beleértve a Windowst és a macOSt. A program könnyen telepíthető, végfelhasználók számára is. Az NVR-ek és DVR-ek egyetlen mozdulattal hozzáadhatók a rendszerhez.


Wisenet Viewer 1.2-t mindenki használhatja, aki rendelkezik Wisenet rögzítővel.

Az előző verzióról (Wisnet Viewer 1.0), IDE kattintva olvashat bővebben is.

     
 
     
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
CCTV terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335  
toth.istvan@modernalarm.hu

Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
 
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915