- Regisztráció

Tűt a szénakazalban? Semmiség! – Hikmicro kézi hőkamerák

2022.11.22.

 
     

Kézi hőkamerák, amikkel egyszerűbb észlelni a világot
 
A Hikmicro, egy a Hikvision cégen belüli, mintegy 600 főt foglalkoztató részleg, amely kifejezetten kézi hőkamerák tervezésével, fejlesztésével, piackutatásával foglalkozik.

A Hikmicro termékek előállítása, a Hikvision gyártósorain történik.

A Hikmicro Lynx, Lynx Pro, Owl, Gryphon, Falcon sorozatok, egyszemes betekintésű, kézi hőkamera kínálatában megtalálhatók a 17 illetve 12 mikronos képpont távolságú, 160×120, 320×288 vagy 640×480 képpont felbontású érzékelőlapkájú és 0,2" 720×540 LCOS, vagy 0,4" 1280×960 képpont felbontású OLED kijelzővel szerelt típusok.

Szolgáltatásaik többek között
Távolságmérés, Megfigyelés, Wi-Fi hot spot, beépített GPS, Videofelvétel, Fényképfelvétel, stb. Nagy érzékenységű lapkájuk éles, tiszta képet ad még teljes sötétségben is.

Kiemelkedő hőérzékenység (NETD)
A hőkamerák alapvetően fontos ismérve a NETD érték, avagy a termikus érzékenység, azaz, hogy milyen hőmérsékletkülönbséget képesek vizuálisan megjeleníteni számunkra.
A Hikmicro kamerái igen érzékenyek, 35 mK-nél jobb értékkel büszkélkednek. A legújabb típusok között, mint amilyen a Falcon család, már 20 mK alatti az érzékenység, azaz még több részletet láthatunk, szinte fényképszerűen aprólékossá válik már a megjelenítés.


A működésükhöz szükséges energiát
beépített Li-ion akkujukból nyerik, mellyel egy feltöltéssel 5,5-10 órányi üzemidőt futhatnak, típustól és bekapcsolt funkcióktól függően (+25 °C hőmérsékleten).
Néhány hőkameracsalád cserélhető akkumulátorral rendelkezik, ezeknél a működési idő korlátlanul kitolható, a felhasználási időnek csak a rendelkezésre álló friss akkuk mennyisége szab határt.


A Hikmicro kézi hőkamerák felhasználási területei
Elképesztően sokféle célra használhatóak fel a hőkamerák, melyek közül néhány fontosabb terület:

Őrző-védő szolgálati megfigyelés, életmentés, eltűnt személy felkutatása, vízbe esett személy megtalálása, darázsfészkek felkutatása, vadászati, mezőgazdasági megfigyelés, ellenőrzés, vadak felkutatása, túrázás, utazás, kirádulás.
 
A Modern Alarm Kft. által forgalmazott Hikmicro kézi hőkamerák listájához kattintson IDE!
 
  
 
     
 
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
hőkamera terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335  
toth.istvan@modernalarm.hu

Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu