- Regisztráció

DeepLearning metaadatok, hagyományos kamerákhoz

2022.10.19.

 

Az új Wisenet NVR-ek, mesterséges intelligenciaalapú adatokkal látják el a hagyományos kamerákat

A Hanwha Techwin által újonnan bemutatott öt, Wisenet P sorozatú NVR, képes deep learning metaadatokkal ellátni a hagyományos Wisenet kamerák felvételeit. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és pontosan keressenek embereket és járműveket a felvételeken.

Az NDAA kompatibilis NVR-ek külön licensz nélküli deep learningalapú videoanalitikái változatos keresési lehetőségekkel rendelkeznek, pl. lehetséges kor, nem, vagy öltözék alapján keresni. Vagy az alapján, hogy az illető személy visel-e szemüveget, vagy hord-e táskát?
Hasonlóan, a járművek között is lehet szín vagy járműfajta alapján keresni, mint például bicikli, busz, személyautó, motorkerékpár vagy teherautó.

Az NVR-ek valós idejű riasztást is adhatnak, ha a kritériumoknak megfelelő objektumot észlelnek.

Az új deep learninges NVR-ek Wisenet X, P, Q és T sorozatú kamerákat támogatnak, beleértve csőkamerákat, PTZ kamerákat, halszemoptikás vagy több objektíves kamerákat és hőkamerákat. Ezenfelül, ezek a 32 és 64 csatornás Wisenet X NVR-ek támogatnak minden funkciót, amit a Wisenet P sorozatú deep learninges kamerák támogatnak, beleértve az arcok és rendszámtáblák detektálását és osztályozását is.

Az operátorok élvezhetik az NVR-ek új UX2.0-es grafikus interfészének előnyeit, mint a ki/be zoomolás, húzás/elengedés funkciók és idővonalon megjelenített előnézeti kameraképet, és minden eseménybeállítás egyetlen ablakban szerkeszthető.

Az NVR-ek további fő tulajdonságai:

 • Akár 400 Mbps hálózati rögzítési sebesség és akár 32 Mpx rögzítési felbontás;
 • akár 16 SATA HDD fiók, egyenként 10 TB tárkapacitással. RAID-5 és RAID-6 támogatás;
 • duál 4K és 1080p HDMI monitorkimenet;
 • az összes kamera képének egyidejű visszajátszása;
 • dinamikus eseménykezelés, beleértve e-mail küldést, a PTZ preset vezérlést, a hang- és monitoros riasztást;
 • Wisenet deep learning és 8K kamera támogatás;
 • minden Wisenet PTZ, többobjektíves kamera és hőkamera támogatás; 
 • ONVIF Profile S megfelelőség.

Sávszélesség hatékonyság

Az NVR-ek WiseStream II videotömörítési technológiával rendelkeznek, ami H.265 tömörítést használva, 75%-os sávszélesség igény csökkentést jelent a H.264 tömörítéshez képest. A NVR támogatja a duál videofolyamos kamerákat, ami tovább csökkenti a sávszélesség igényt.

Megbízhatóság

Az NVR-ek támogatják a SATA merevlemezek S.M.A.R.T funkcióját is.
Ha detektáltan várható egy HDD meghibásodása, akkor arról riasztást küld. Az NVR-ek támogatják az N+1-es rögzítési feladat átvételt, és az Automatic Recovery Back-upot (ARB, hálózati kimaradás után a kamera felvételei automatikusan áttöltődnek az NVR-re), így a felvételekben nem fordulhatnak elő kimaradások, így a videobizonyítékok nem veszhetnek el. 
Ezentúl az új, PRN-6405DB4 NVR duál kapcsolóüzemű tápegységnek köszönhetően folyamatos képrögzítésre képes, ami fontos a kritikus alkalmazási területek esetén.

GDPR megfelelőség

A biztonsági személyzet könyvjelzővel láthatja el a fontos felvételeket felülírás ellen védve. Az NVR egy adott idő után automatikusan törli a könyvjelzővel ellátott felvételeket, hogy megfeleljen a GDPR előírásoknak.

Könnyű programozhatóság

Az új NVR-ek telepítéséhez minimális időre van csak szükség , mivel távolról is programozhatóak. Ez mobiltelefonról vagy tabletről is elvégezhető, anélkül, hogy bonyolult P2P hálózati beállításra vagy egyedi QR kódra lenne szükség. Az NVR-ek az intuitív grafikus interfész és a telepítői varázsló segítségével könnyen programozhatóak a végfelhasználók igényei szerint.

Az új Wisenet P AI NVR típusok:

 • PRN-1605B2: 32 csatornás MI NVR. 8 csatornás deep learning analitika. 2 HHD fiók.
 • PRN-3205B2: 32 csatornás MI NVR. 16 csatornás deep learning analitika. 2 HHD fiók.
 • PRN-3205B4: 32 csatornás MI NVR. 16 csatornás deep learning analitika. 4 HHD fiók.
 • PRN-6405B4: 64 csatornás MI NVR. 32 csatornás deep learning analitika. 4 HHD fiók.
 • PRN-6405DB4: 64 csatornás MI NVR. 32 csatornás deep learning analitika. Duál kapcsolóüzemű tápegység (SMPS). 4 HHD fiók.


További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, Wisenet terméktámogató kollégáinkat keresse:

Tóth István:  +36 30 791-3335   toth.istvan@modernalarm.hu
Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu