- Regisztráció

A Wisenet 7 újdonságai

2020.08.26.

 
A Hanwha Techwin bejelentette a legújabb, Wisenet7 lapkáját, mely a kamerákban alkalmazott magas szintű képfeldolgozásért, biztonságért és a továbbfejlesztett analitikákért felelős.
Cikkünkben összefoglaltuk, mit kell tudni a Wisenet7-ről.
 
Kivételes, 4K felbontás
A Wisenet7 kameraeszközök tiszta és élénk képeket biztosítanak, akár 4K felbontásban is, jól alkalmazhatók kriminalisztikai keresési alkalmazásokban.
Hikvision App letöltés
 
Fejlett zajcsökkentő technológia - Élesebb kép
A Wisenet7 technológiája minimalizálja a mozgás elmosódását gyenge megvilágítású
környezetben. A Hanwha Techwin kiemelkedő zajcsökkentő technológiája jelentősen
csökkentette a videozajt a hagyományos kamerákhoz képest. Az élek és a színek
maximális kiemelése lehetővé teszi az objektum részleteinek azonosítását még
gyenge fényviszonyok mellett is.
 
Extrém WDR fejlett zajcsökkentő technológiával
A Wisenet7 felépítésénél továbbfejlesztett helyi kontrasztjavító technológiát
alkalmaztak, hogy tisztább és élesebb képet nyújtson. Az eddigi többfrémes integrációs
módszerből adódó korlátok leküzdésével optimalizálja a kontrasztot, így az
objektumok egyértelműen azonosíthatók még erős háttérvilágítású környezetben is.

 
Az extrém WDR, a legoptimálisabb képet hozza létre
A Wisenet7 újonnan elfogadott jelenetelemző technológiája segíti a kamerát, hogy optimalizálja a WDR képalkotást. A keretek integrálásakor a Wisenet7 elemzi a kereteket, majd módosítja a dinamika tartományt és alkalmazza a teljes képre.
 
Valósághű, torzítás nélküli kép
A Wisenet7 szériánál a hagyományos kamerák korlátjainak kiküszöbölésére alkalmazott megoldás tökéletesen korrigálja a széles látószögű lencse torzítását. Valósághűen korrigált képeket generál, amint azt az emberi szem látja, lencse okozta torzulás nélkül, annak ellenére, hogy széles látószögű objektívvel van felszerelve.
 
Rázkódáscsillapítás - beépített giroszkópos stabilizátorral
A Wisenet képstabilizáló technológia fejlõdése lehetővé teszi a szél vagy rezgés okozta elmosódás csökkentését. A giroszkópos érzékelőt és a DIS technológiát kifejezetten a Wisenet7 kamera szériába tervezték és építették, éles, stabil képeket eredményezve.
 
Kiberbiztonság végponttól-végpontig
A Wisenet7 végponttól végpontig kínál kiberbiztonsági szempontból biztos kapcsolatot az iparág legmagasabb szintű kiberbiztonsági politikájával, biztonságos rendszerindítással/OS/tárolással, tanúsítvánnyal rendelkező firmware/open platform alkalmazással, biztonságos JTAG-tal-gal. A Hanwha Techwin saját eszköztanúsítási rendszert hozott létre, hogy a tanúsítványokat ne csak a fejlesztés, hanem a gyártás előrehaladásában is beágyazza a termékbe.
 
Vektorgrafikus megjelenítésű OSD
Wisenet7 támogatja vektoros grafika használatát. Előnye, hogy a vektor grafika nincs korlátozva a színekben és biztosítja az átláthatóság 256 szintű beállítását. Az új megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ki-ki feltöltse a saját logóját, és ezen felül további módosítási lehetőségeket is kínál.
 
Könnyen telepíthető moduláris felépítés
A Wisenet7 kamerák ugyanazt az innovatív moduláris kamera felépítési szisztémát használják, mint a Wisenet X Plus sorozat az egyszerű és problémamentes kamera rendszer telepítés és karbantartás érdekében.
 
Kényelmes telepítés USB Wi-Fi használat
USB Wi-Fi adapter segítségével a telepítők gyorsan csatlakozhatnak a Wisenet7 eszközökhöz a mobil eszközükön lévő Wisenet Installtion alkalmazáson keresztül, hogy ellenőrizzék és módosítsák a kamera fókuszát és látómezőt, jelentősen csökkentve az egyes eszközökhöz szükséges beállítási időt.
 
Alacsony sávszélesség és tárhely igény WiseStreamⅡ
A Hanwha Techwin WiseStream II technológiája a H.265 tömörítéssel kombinálva akár 75% -kal csökkenti a sávszélességet és a tárolási igényeket összehasonlítva a jelenlegi H.264 technológiával, a képminőség feláldozása nélkül.
 
Beépített ingyenes Video- és Hanganalitika
A Wisenet7 fedélzeti video- és audióanalitikai csomagja teljesen licencmentes és magában foglalja az arc és a törzs érzékelését, az intelligens mozgás elemzését és a hang osztályozását (lövések, robbanások, sikolyok és üvegtörések elkülönítése). Az Analitika eseményei riasztások kiváltására és előre rögzített hangfájl lejátszására is felhasználhatók.
 
Dupla microSD foglalat
A dupla microSD fogllatok a Wisenet7 eszközökön akár 512 GB-os rögzített videofájl mentését teszik lehetővé közvetlenül a kamerában. Esemény vagy hálózati hiba esetén biztonságosan tárolják az adatokat.
 
Wisenet 7 lapkával szerelt kamerák
 

További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, Hanwha Wisenet terméktámogató kollégánkat keressék:
Balczó Rudolf:  +36 30 961-0340  balczo.rudolf@modernalarm.hu