- Regisztráció

ÉRZÉKELŐ, csupa nagybetűvel

2020.02.17.

Honeywell DT8320
 

Honeywell DT8320 kombinált mennyezeti ÉRZÉKELŐ,
csupa nagybetűvel írva

A DT8320 mennyezeti érzékelő sorozattal a Honeywell magasra tette a lécet. Képletesen szólva és szó szerint is.

Honeywell logo

A szerelés magassága 2,4 métertől akár 8 méterig terjedhet, amely 12 - 21 méter átmérőjű védett kört eredményez.  Ezt a kimagasló teljesítményt a három darab, tüköroptikás piroérzékelőnek köszönhetjük, amiket kiegészít egy mikrohullámú doppler is. Felületre szerelve kiváló megoldás lehet raktárak, nagy belmagasságú helyiségek védelmére. Ízléses süllyesztőkeretével használva, a legmodernebb belsőépítész sem emelhet kifogást ellene; esztétikusan simul a mennyezetbe. Inkább hasonlít egy modern LED-es világítótesthez, sem mint egy vagyonvédelmi rendszer eleméhez.

Honeywell DT8320 karakterisztika

Nagy érzékelési lefedettség
360 °-os látómező, rendkívül sűrű és széles érzékelési zónák garantálják a nagy lefedettséget. A tüköroptika biztosítja a legprecízebb érzékelési technológiát, és a legjobb valós észlelés / hamis riasztási arányt.

Honeywell DT8320

Beépített EOL ellenállás
DIP kapcsolóval beállítható vonalvégi ellenállásértékek kiválasztás csökkenti a telepítési időt. Az érzékelő aljzatban épített sorkapocsba egyszerűen és kényelmesen köthetőek a vezetékek.

Digitális mikrohullámú adaptív küszöbszint
Az érzékelő digitálisan beállítja a mikrohullámú küszöbértékeket, figyelembe véve a helyiségben fellépő zavarokat, például mennyezeti ventilátorok vagy más ismétlődő mozgó tárgyak által keltett zavarokat. Az eredmény - kiváló hamis riasztási immunitás még „aktív” helyiségekben is.

Öntesztelő elektronika
Az érzékelő rendszeresen teszteli a teljes mikrohullámú áramkört, tesztjel küldésével és fogadásával. Bármilyen rendellenesség esetén az érzékelő elindítja az antimask / hiba relét.

Fejlett jelanalízis és processzor
A belső processzor (DUAL TEC®) számos fejlett funkciót támogat, ideértve az egyidejű diagnosztikát, a digitális fluoreszcens fény interferencia szűrőt, a digitális adaptív mikrohullámú küszöböt, az adaptív alapvonalakat és a kétirányú hőmérsékleti kompenzációt.

Honeywell DT8320

Növelt fehérfény védelem
A szabadalmaztatott fekete hibavédelem 6500 lux fehér fényhatékonysággal csökkenti a téves riasztásokat. Ez segít csökkenteni a fények, zseblámpák vagy fényvisszaverő tárgyak által okozott hamis riasztási problémákat.

Villanófénnyel kapcsolható séta teszt funkció
Csökkenti a telepítési időt, mivel a sétateszt egyszerűen egy zseblámpával az érzékelőre villantva engedélyezhető. Automatikusan lejár az idő.

Vibrációszűrő áramkör
Beépített rázkódásérzékelés. Az érzékelő rezgése esetén az áramkör felülbírálja a PIR jelet, és biztosítja, hogy az eszköz tartósan dual üzemmódban maradjon.

   

A sorozat tagjai:

DT8320F4 Dual TEC® – mennyezeti dual érzékelő érzékelő: Grade2 besorolás
DT8320AF4 Dual TEC®mennyezeti dual érzékelő érzékelő: Anti mask funkcióval, Grade3 besorolás

Kiegészítők:

DT8300-FMK 

Süllyesztő szerelő Kitt

DT8300-CPM

Maszkoló matrica szett
(4 x 60° maszk)

További információkért keresse kollégánkat a Honeywell termékek hivatalos, magyarországi disztribútoránál, a Modern Alarm Kft.-nél, az alábbi elérhetőségeken:

Rác Géza
Műszaki tanácsadó

+36 30 791-3334
rac.geza@modernalarm.hu