- Regisztráció

Robbanásbiztos kommunikációs doboz

2019.05.17.

A Videotec az MBA kommunikációs dobozzal bővítette robbanásbiztos termékpalettáját, melyet az analóg / IP Maximus kamerák telepítésének megkönnyítéshez terveztek. Az MBA kommunikációs dobozt kifejezetten a MAXIMUS termékek számára tervezték, így a PTZ kamerák ablakmosó berendezése is csatlakoztatható hozzá.  Ez a kommunikációs doboz sokkal több, mint egy egyszerű kötődoboz, mivel a beleintegrált Ethernet switchnek köszönhetően, kisfeszültségű tápellátást és Ethernet kapcsolatot is biztosít, 3 db RJ45-öst és egy SFP-t, az optikai szálas csatlakozáshoz. Három féle SFP modul választó, az igényeknek megfelelően.  

A belső kialakítás felhasználóbarát, így segítve a csatlakozások létrehozását. A belső panelen lehetőség van a MAXIMUS kamerák analóg kimenetének, és az I/O portok csatlakoztatására és továbbítására is. Az MBA kommunikációs doboz tengerészeti minősítésű alumíniumból készült, melyet epoxigyanta réteggel vontak be, így tengeren vagy ipari, korrozív környezetben is használható.

Az MBA kommunikációs doboz teljes és versenyképes megoldás a Videotec MAXIMUS sorozatú robbanásbiztos kameráinak professzionális telepítéséhez.

További információkért, kérjük, kattintson ide!