- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Honeywell OSI-10 vonali füstérzékelő (29291)

Honeywell OSI-10 vonali füstérzékelő (29291)

Egységár: 508 729,9 Ft / db
Kérjen ajánlatot a szállítási lehetőségekről!
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Honeywell

Típus azonosító: OSI-10

Rövid leírás: Vonali füstérzékelő vevőegység, vízszintesen 7°, függőlegesen 4°, működési távolság standard teljesítmény esetén 30-150m, növelt adó teljesítménnyel 100-200m, 24V DC

Leírás: 
Az Xtralis nyílt területű füstérzékelője (OSID) egy új innováció a vetített sugaras füstérzékelő technológiában. Fejlett kettős hullámhosszú vetített sugarak és optikai képalkotó technológia használatával a korai figyelmeztető füstérzékeléshez az OSID alacsony költségű, megbízható és könnyen telepíthető megoldást kínál, amely kiküszöböli a tipikus nyalábérzékelési problémákat, mint például a téves riasztások és az igazítási nehézségek.

Egyedülálló érzékelési technológia
Az OSID rendszer a védett területre vetített fénysugárba jutó füst szintjét méri. Egyetlen OSID Imager akár hét kibocsátót is képes észlelni, hogy széles lefedettségi területet biztosítson. A forradalmi OSID füstérzékelőhöz két füstérzékelő technológiai innovációt fejlesztettek ki:

Kettős hullámhosszú részecskeérzékelés.
Az egyes emitterekből kivetített nyaláb ultraibolya (UV) és infravörös (IR) impulzusok egyedi sorozatát tartalmazza, amelyek szinkronizálva vannak a kamerával, és lehetővé teszik a nem kívánt fényforrások visszautasítását. Két hullámhosszú fény segítségével a részecskék észlelésére a rendszer képes megkülönböztetni a részecskeméreteket. A rövidebb UV hullámhossz erős kölcsönhatásba lép mind a kis, mind a nagy részecskékkel, míg a hosszabb IR hullámhosszra csak a nagyobb részecskék vannak hatással.

Optikai képalkotás CMOS képalkotó chippel.
Az OSID Imagerben található optikai képalkotó tömb széles látószöget biztosít az érzékelő számára több kibocsátó helyének meghatározásához és nyomon követéséhez. Következésképpen a rendszer elviseli a sokkal kevésbé precíz beépítést, és képes kompenzálni az épületszerkezetek természetes eltolódásából adódó eltolódást. Az optikai szűrés, a nagy sebességű képgyűjtés és az intelligens szoftveralgoritmusok azt is lehetővé teszik, hogy az OSID rendszer új szintű stabilitást és érzékenységet biztosítson nagyobb fokú stabilitás mellett.

Adatlap letöltés: honeywell/xtrail_OSID sorozat.pdf