- Regisztráció

Horgászverseny a Bentán

2019.06.24.

2019. június 15-én rendeztük meg az első Országos Biztonságtechnikai Horgászversenyt (OBH) a százhalombattai Benta tavakon.

A trópusi hőmérséklet határait feszegető forróság nem tartotta távol a hősies horgász rajongókat, akik az ország különböző részeiről érkeztek. A reggeli regisztráció és a szabályok ismertetése a „görbüljön” felkiáltással ért véget. Mindenki elfoglalta a húzott sorszámoknak megfelelő helyeket. Az első dudaszóra megkezdődött a legjobbnak ítélt, titkos összetevőket tartalmazó anyagokkal a halak etetése. Ezzel egyidőben, a szervezők elkezdték előkészíteni a sporthorgászok etetését, azaz sütni kezdték a lángost.
Második dudaszóra mindenki bevetette a készségét a vízbe. A lángosok elfogyasztása után jégbe hűtött italokkal kedveskedtünk a versenyzőknak. Tízórai kolbász és kenyér segített átvészelni a napot, a versenyvégét követő marhapörkölt és nokedli felszolgálásáig.  A melegre való tekintettel a halak gyengén ettek, meg kellett küzdeni minden darabért. A mérlegelések folyamatosan zajlottak a verseny végét jelző dudaszóig. A nap végeredménye:

1. helyezett: Gazsi Pál, Prosec Kft.

2. helyezett: Robotka Róbert, EgomNet Kft.

3. helyezett: Kocsis Sándor, Multi Alarm Zrt

4. helyezett: Kovács Zoltán, Seawing Kft

5. helyezett és egyben a legnagyobb hal fogója: Borbíró Sándor, Multi Alarm Zrt.

Gratulálunk minden nyertesnek és versenyzőnek!

Találkozunk a következő versenyen