- Regisztráció

DELUX robbanásbiztos kamerák

2019.05.15.

A Videotec DELUX képalkotó és képtömörítő technológiával ellátott kamerákkal bővítette portfólióját. Az új technológia már a petrolkémiai felhasználásra készült kamerákban is elérhető, jelentősen javítva a nappali és éjszakai képminőséget és a termékek versenyképességét.   

A DELUX technológia először az ULISSE COMPACT PTZ kamerákba, most pedig a fix és a PTZ, robbanásbiztos IP kamerákba került integrálásra, a MAXIMUS MPX, az MVX és az NXPTZ típusokba. Ezek a termékek az extrém körülmények közötti és robbanásveszélyes környezetben nyújtott magas teljesítményükről és a működési hatékonyságukról ismertek a piacon.   

DELUX technológia a korábbinál nagyobb fényérzékenységgel rendelkezik, ami az jelenti, hogy a kamera színhű, tiszta, nagy felbontású és kiváló minőségű képet nyújt nappal és éjszaka is, még nagyon csekély megvilágítás esetén is.  

A javított színhűség és a hatékonyabb zajszűrés, a megnövelt pontosság és képtisztaság előnyt jelent a kültéri megfigyelési alkalmazások esetében, főként az olyan kiemelt területeken, ahol a nappal és éjszaka is létfontosságú, hogy azonosítsuk az embereket, mozgó járműveket és objektumokat, vagy eseményeket.Az DELUX kamerák fejlett PTZ képességekkel rendelkeznek, mint a zoomolás mértékével arányos kameramozgatási sebesség, vagy a privát maszkolás.

A DELUX technológiát teljes mértékben a Videotec kutatási és fejlesztési csapatának fejlesztése, ami jelentős árcsökkentést jelent ezen új kameratípusok esetében.  A Videotec DELUX termékek ezért rendkívül versenyképesek, teljes, nagy teljesítményű megoldást nyújtva, megerősítve a Videotec robbanásbiztos kameráinak előkelő pozícióját, a nemzetközileg egyre növekvő elvárások ellenére is.

További információkért, kérjük, kattintson ide:


MAXIMUS MPX DELUX

MAXIMUS MVX DELUX

NXPTZ DELUX

ULISSE COMPACT DELUX