- Regisztráció

FONTOS!!! SmartCom frissítés

2019.04.04.

FONTOS SmartCom frissítés

A Texecom kiadta a SmartCom kommunikátorok számára a legújabb firmware frissítést (felhőn keresztül végrehajtható), amely a Premier Elite rendszerek harmadik fél (külső) kommunikátorainak használata során megoldja a kritikus kompatibilitási problémát, valamint a helytelen Com Port jelentéssel kapcsolatos problémát.

A SmartCom V2.01 firmware megoldja a kritikus kompatibilitási problémát a harmadik fél kommunikátoraival, ahol a Premier Elite központok késleltetik  a harmadik fél kommunikátora által továbbított jelzéseket, miközben az internetkapcsolat offline állapotban van, vagy nem érhető el a SmartCom számára.

A SmartCom V2.01 firmware megoldja a korábban jelentett problémát is, ahol a Com Port hibái jelennek meg az internetkapcsolat ideiglenes elvesztése esetén.

A Texecom határozottan ajánlja, hogy a telepítők a lehető leghamarabb frissítsék az összes SmartCom kommunikátort a V2.01 firmware-re. Ez különösen fontos a Premier Elite rendszer telepítésekor, ahol a SmartCom kommunikátort egy harmadik fél kommunikátorával együtt használják.

A SmartCom firmware frissítése a Texecom Connect alkalmazással vagy a Texecom Cloud Services használatával érhető el.

Megjegyzés: Amikor a SmartCom sikeresen végrehajtotta a V2.01-es frissítést, a SmartCom automatikusan töröl minden riasztást a riasztóközpontból. A Texecom azt javasolja, hogy a rendszer minden riasztását kezelje és törölje a SmartCom frissítése előtt.

 

SmartCom modul firmware frissítési menetének leírása:

https://www.modernalarm.hu/blog/317/smartcom-firmware-frissites