- Regisztráció

Teendők a belépéshez

2018.03.21.

Tisztelt Partnerünk!

Az új ügyviteli rendszerrel párhuzamosan megújult honlapunk is.
Sok partnerünk felkérésünkre kitöltötte már Adatfrissítő ívünket. Köszönjük előzetes adatszolgáltatásukat, mellyel az új rendszerre történő átállásunkat segítette!

Aki így tett, annak egyszer egyszerűbb dolga van, hiszen adatai már a rendszerünkben vannak, nem kell újra regisztrálnia hozzánk.

Számukra igyekeztünk a dolgokat, amennyire lehet, megkönnyíteni.
Új honlapunk eléréséhez mindössze egy új jelszóra lesz szükségük, amihez a következőket kell tenni:

 

1. Teendők, ha már regisztrálva volt az előző honlapon is

Nyissa meg új honlapunkat:  www.modernalarm.hu

Kattintson a Belépés mezőre:

Írja be azt az email címet, amit az Adatfrissítő ívünkön is megadott: a felbukkanó bejelentkezési ablakban, az  Email cím alatti mezőre:

Ne írjon be Jelszót, hanem kattintson az "Elfelejtettem" szövegre.

Ezután kap egy automatikus levelet, amelyben szerepel majd egy aktív link. Erre a linkre kattintva olyan felültere érkezik, ahol beállíthatja a saját e-mail címéhez tartozó jelszavát.
A későbbiekben ezzel a Felhasználónév / Jelszó párossal tud majd honlapunkra belépni.

 

2. Teendők, ha nem volt regisztrálva az előző honlapon

Ha korábbi honlapunkon nem volt még regisztrációja, vagy volt, de valamiért új email címmel szeretne hozzánk regisztrálni, akkor a következőket tegye:

Nyissa meg új honlapunkat:  www.modernalarm.hu

Kattintson a Regisztráció mezőre:

Töltse ki megfelelően a mezőket, egy olyan email címet megadva, amit ön is jogosult kezelni (mivel erre kapja majd a belépéshez szükséges linket, jelszóemlékeztetőt, stb.)

Kattintson a Regisztráció gombra!

Regisztrációja EGYEDI ELBÍRÁLÁST és BESOROLÁST igényel, mivel nagykereskedésünk az élő szerződések és egyéb, az ÁSZF-ben leírt körülmények figyelembe vételével sorolja be vásárlási kategóriába a regisztrálni kívánókat.

A megerősítő linket a megadott emil címen fogja megkapni, az elbírálást követően.
Utána kövesse az ott leírtakat!

 

FIGYELEM!

Bár mindent megteszünk azért, hogy pontos információk jelenjenek meg honlapunkon, ettől függetlenül előfordulhatnak elírások, tévedések. A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben. A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát. Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen. A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra. 

Köszönjük együttműködését!